Kezdőoldal    Hévíz    Szobák    Foglalás    Vendégkönyv    Elérhetőségek    Árak    Akciók    Galéria    Hírek    


Pannon Hotel Hévíz – Szobák

Szobáink Vendégeink igényének megfelelően kellemes kialakításúak, az ágyak rendkívül kényelmesek, a berendezések, atmoszféra mind a kényelmet, kikapcsolódást szolgálja. A szobák nemdohányzóak, dohányzó Vendégeink részére a balkon, vagy a közösségi helyiségekben az erre kijelölt terek állnak rendelkezésre. Vendégeink az alábbi három szobatípus közül választhatnak, kétágyas szobáink természetesen egyágyas elhelyezéssel is igénybe vehetik.

Kétcsillagos kétágyas szobák

Kétcsillagos kétágyas szobaA szálloda két- és háromcsillagos szobái mindössze méretében és stílusában, de nem minőségében  térnek el egymástól. Kétcsillagos szobáinkat azoknak a Vendégeinknek ajánljuk, akik az aktív programok kedvelői, és az alváson kívül minimális időt töltenek a szobában. Természetesen a kétágyas szobák is tévével, telefonnal, hűtőszekrénnyel, zuhanyzóval, WC-vel felszereltek. Kétcsillagos szobáinkhoz kínáljuk akciónkat , amely étkezés nélküli itt-tartózkodást is lehetővé tesz azok számára, akik a helyi éttermeket ki szeretnék próbálni.


Háromcsillagos Standard kétágyas szobák

háromcsillagos standard kétágyas szobaHáromcsillagos Standard szobáink szintén tévével, telefonnal, hűtőszekrénnyel, zuhanyzóval, WCvel felszereltek. Ezek a szobák nagyobb alapterületűek, berendezésük kellemes, otthonos. Azoknak ajánljuk, akik igénylik lakókörnyezetükben a tágasabb helyet. A szobák nagy része balkonnal ellátottak, csodálatos kilátás nyílik a parkra, vagy a szállodával szemben elhelyezkedő híres hévízi Kék Templomra .Háromcsillagos Superior kétágyas szobák

háromcsillagos superior kétágyas szobaSuperior kétágyas szobáink tágas belső térrel, kényelmes bútorzattal ellátottak, családok fogadására leginkább ezeket ajánljuk, mivel pótágy használata esetén is marad elég tér a szobában. Ezekben a szobákban ugyanúgy megtalálható a tévé, telefon, hűtőszekrény, zuhanyzó, WC.
Természetesen minden szobatípusunkban a törölköző, valamint a kéztörlő alapfelszereltsége a szobának.